عرق بهار نارنج حاوی مقدار زیادی ویتامین B و C است. همچنین حاوی مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، پتاسیم، منیزیم است. به ویژه در ماه های زمستان به وفور مصرف می شود، زیرا به عنوان یک فروشگاه شفابخش دیده می شود.
عرق بهار نارنج نیز برای سلامت انسان فواید دارد. برای اسپاسم مفید است، برای درد معده مفید است، برای سفت شدن رگ ها مفید است، خطر فلج شدن را کاهش می دهد، برای سرماخوردگی، آنفولانزا و سرماخوردگی مفید است.
علاوه بر اینها برای سیستم عصبی مفید است، برای خستگی مفید است، پوست را زیبا می کند، به رفع کم خونی کمک می کند، هضم غذا را آسان می کند، کبد را تقویت می کند، خاصیت تب بر، رفع تشنگی و تضعیف می کند.
به دلیل ساختار فیبری آن اغلب در رژیم های غذایی استفاده می شود. معمولاً به عنوان یکی از وعده های غذایی اصلی در لیست رژیم غذایی به حساب می آید.
شکوفه نارنج آرایش فصلی است. عینی در حال حاضر هم میوه می دهد و هم گل می دهد. در بسیاری از مناطق با سم تصفیه کننده و توزیع کننده آن استفاده می شود. اغلب در صنایع غذایی و مصرفی استفاده می شود.
ارتفاع درخت بین 60-120 سانتی متر است. در عصاره میوه و برگ، اشکال روغنی با بوی مرکبات وجود دارد. کانال های برگ ریزش 50-60 سال. Isri نوعی شپش 100 ساله است. مدیریت آب و هوا و آب و هوا مقدار زیادی از منابع را برای سایه اضافه می کند.
در برابر سرما مقاوم نیست، اما خاصیت مردن را دارد. کاشت در پاییز صحیح است.
لازم است به طور منظم حل شود. خاک هرگز نباید خشک باشد. به خصوص بعد از جا افتادن میوه باید مرتب آبیاری شود. چانکی گیاهی است که هنگام باردهی آب اضافی دارد. ضمناً در محل کاشت تام باید از ارگاه و هوار حلسی استفاده کرد.